sivig Logo sigma Logo wiener Logo sivig Logo sigma Logo vig Logo sivig Logo sigma Logo vig Logo sivig Logo sigma Logo

Informacion

Home Njoftime Informacion

Prime Risku

Primet e riskut jane ajo pjese e primit te shitjes qe sherben per mbulimin e demeve. 

 

Më shumë

____________________________________

 

Primet e Sigurimeve te Detyrueshme

Primet e shitjes per produktet e TPL, Karton Jeshil, Kufitare, Shëndet dhe Shëndet në Udhëtim

 

Më shumë

____________________________________

 

Informacion per taksat dhe tatimet te zbatueshme ne fushen e sigurim

Informacion per taksat dhe tatimet te zbatueshme ne fushen e sigurim

 

Më shumë

Informacion lidhur me primet e riskut, primet e shitjes për produktet Motorrike dhe Shëndeti.

Infomacion lidhur me ligjin për taksimin në sigurime.

Trajtimi i Dëmeve Sigurim Shendeti.pdf Dokumentacioni per demet e prones.pdf Dokumentacioni per Deme motorike.pdf Dokumentacioni per Deme shendetesore.pdf Dokumentacioni per demet e kaskos.pdf Sigurimi i Aksidenteve Personale.pdf Sigurimi i shendetit ne Udhetim.pdf Annual Report 2016-compressed.pdf Annual Report 2017-compressed.pdf Annual Report 2018_compressed.pdf Annual Report 2019_G.PDF PROTOKOLLI_VERDHE_PERGJITHSHEM.pdf Kushtet e Pergjithshme te Sigurimit nga Aksidentet Personale.pdf K_P_garanci kontrate_ALB.pdf KP_BANESA_SIVIG_06.12.2019.pdf KUSHTET E PERGJITHESHME TE SIGURIMIT TE MALLRAVE GJATE TRANSPORTIT.pdf Annual Report 2020_final (1).pdf