sivig Logo sigma Logo wiener Logo sivig Logo sigma Logo vig Logo sivig Logo sigma Logo vig Logo sivig Logo sigma Logo

Produktet Tona

SIGURIME MOTORRIKE

sivig sigurime motorrike sigma sigurime motorrike

SIGURIMI I PRONËS

sivig sigurimi prones sigma sigurimi prones

SIGURIMI I SHËNDETIT

sivig sigurimi shendetit sigma sigurimi shendetit

PËRGJEGJËSI

sivig sigurime motorrike sigma sigurime motorrike

SIGURIMI I GARANCIVE

sivig sigurimi garancive sigma sigurimi garancive

SIGURIME INXHINIERIKE

sivig sigurime inxhinierike sigma sigurime inxhinierike

Mbrojmë atë që ka vlerë për ju!

Të nderuar klientë dhe partnerë!

Ju falendërojmë për mirëkuptimin dhe ju urojmë të jeni të sigurtë dhe të shëndetshëm.

Nëse ju keni nevojë për shërbimet tona, ju ftojmë paraprakisht që të kontaktoni

me email në klienti@sivig.al dhe në cel: +355 69 40 73 849.

 

Dear customers and partners!

1

Thank you for your understanding and we wish you to be safe and healthy.


 If you need our services, we invite you in advance to contact us by email at klienti@sivig.al and at cel: +355 69 40 73 849.

Vlerësime

Më shumë

Statistika

Më shumë

Publikime

Më shumë

Karriera

Më shumë

Informacion dhe Shërbime

Bli Online
Raporto një dëm
Zyrat e SIVIG
Politikat e Privatësisë

Na kontaktoni

sivig kontakt logo sigma kontakt logo

Trajtimi i Dëmeve Sigurim Shendeti.pdf Dokumentacioni per demet e prones.pdf Dokumentacioni per Deme motorike.pdf Dokumentacioni per Deme shendetesore.pdf Dokumentacioni per demet e kaskos.pdf Sigurimi i Aksidenteve Personale.pdf Sigurimi i shendetit ne Udhetim.pdf Annual Report 2016-compressed.pdf Annual Report 2017-compressed.pdf Annual Report 2018_compressed.pdf Annual Report 2019_G.PDF Annual Report 2020_final (1).pdf PROTOKOLLI_VERDHE_PERGJITHSHEM.pdf Kushtet e Pergjithshme te Sigurimit nga Aksidentet Personale.pdf K_P_garanci kontrate_ALB.pdf KP_BANESA_SIVIG_06.12.2019.pdf KUSHTET E PERGJITHESHME TE SIGURIMIT TE MALLRAVE GJATE TRANSPORTIT.pdf Kushtet e Pergjithshme KJ.pdf Kushtet e Pergjithshme Kufitare.pdf Kushtet e Pergjithshme TPL.pdf FINAL CLEAN kontrata kasko me ndryshime.pdf K_P_Profesionale_Shqip.pdf G_T_Civile_Eng.pdf G_T_Proffesional_Eng.pdf K_P_Civile_Alb.pdf Raporti Vjetor 2021.pdf TRAVEL HEALTH Insurance GENERAL CONDITIONS_english.pdf