Mireseerdhet ne Sigma Interalbanian - Vienna Insurance Group

Sigurimi i Garancive

Garancia e Ofertës

Sipas kritereve të vendosura nga Agjensia e Prokurimeve Publike, për rastet e pjesmarrjes në tender, Sigma Interalbanian VIG ofron Garancinë e Ofertës.

Me Shume

Garancia e Kontratës

Sipas kritereve të vendosura nga Agjensia e Prokurimeve Publike, dhe në rastet kur kërkohet ngurtësim i kapitalit financiar midis palëve, Sigma Interalbanian VIG ofron Garancinë e Kontratës.

Me Shume