sivig Logo sigma Logo wiener Logo sivig Logo sigma Logo vig Logo sivig Logo sigma Logo vig Logo sivig Logo sigma Logo

Medical Network SIVIG

Home Health Insurance Medical Network
  RRJETI MJEKESOR -SIGMA INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP
1 Spitali Amerikan 30%- Diagnostikë
10%-Kirurgji/Urgjencë/Shtrime
SA 1-Laprakë
SA 2-perballë Qsut&
SA 3 sa kalon Fabrikën e Birrës Kombinat
2 Spitali Continental 20%-Diagnostike
10%-Shtrime
5%-Kirurgji
Rr.Ali Demi .Ambientet e Ish -Kombinat Poligrafik Tirane
3 Spitali Gjerman 25%Diagnostikë
5%Kirurgji
Rr.Nikolla Lena Kryqëzimi RR.Kavajës
4 Spitali Hygeia 20%-Diagnostikë
10%-Shtrime
Kashar,Km.01 i Rruges dytësore te Autostradës Tiranë-Durrës
5 Spitali Salus 10% -zbritje ne ekzaminimet laboratorike
20%-konsultat dhe imazheri
5%-Shtrime dhe kirurgji
RR.VIDHE GJETA Autostradë Tiranë-Durrës
6 Medininstanbul 25% -Diagnostikë
10% -Zbritje per trajtime mjekesore(terapi)
15%-Kirurgji/Shtrime
Njësia Bashkiake Nr.2,Rr Donika Kastrioti 
7 Spitali Villa Maria -GVM 35%-Diagnostikë
15%-Kirurgji/Shtrime
15%Kirurgji/Shtrime
Autostradë Tiranë-Durrës Kthesa e Rinas
8 Klinika Pediatrike "Diamant" 25% Vizita,radiologji,laboratorike Rr.Puntoret e Rilindjes Nr.1 Tirane
9 Fondacioni Mjekësor "ABC" 10% Diagnostikë Rr.Qemal STAFA,Nr 260,Tirane (perballë Shkollës se Kuqe
10 Poliambulanca "At Luigji Monti" 5%Diagnostikë,Fizioterapi,Otondoiatrise Rr.Kavajes 
11 Klinike "Egiani" 20%-Diagnostikë Rr.Kavajes,Godina Condor Center,Kati 1
12 Poliklinika Arthtromed  sh.p.k  20% -Diagnostikë
15%-Kirurgji
Laprakë ,Blloku Gintash,Tirane
13 Grupi Mjekësor Komuna e Parisit 30%-Diagnostikë
15%-Kirurgji
20%Estetikë,Alergjitë
Komuna e Parisit
14 Fondacioni "Orthodoks Ungjillizimit" N/A RR.e Dibrës Nr.159(perballe Medreses).
15 Klinika Prolife 20% Diagnostikë RR.NIKOLLE TUPE
16 Royal Diagnostikë Center 20%Diagnostikë (Perball2 hyrjes anësore te spitalit te Traumës
17 Klinika "Zogu i Pare" 50% Diagnostikë
10% Kirurgji,Fizioterapi
Bulevardi "Zogu i Pare"
18 Milano Medical Center 2,000 All Seanca Rr.Tish DAIJA,Kompleksi KIKA Kati I 2
19 Laboratori Mjekësor Interemedica Nga 1-5000 Lekë 15%Zbritje
Nga 5,001-10,000 Lekë 20%Zbritje
Nga 10,001-10,000 Lekë 5%Zbritje
Nga 70,001-100,000 Lekë 3%Zbritje
Ne te gjitha pikat e percaktuara ne Google 
20 American Medical Durrës  30%-Diagnostikeë
10%-Kirurgji/Urgjencë/Shtrime
Lagjia 18, Rr. Ahmet Ramzoti, Durrës
21 American Medical Fier 30% -Diagnostikë
10%-Kirurgji /Urgjencë/Shtrime
Lagjia 1 Maji, Rr. Çamëria, përballë Spitalit Fier
22 Klinika "BAKAJ" 30-%Diagnostikë Lagjja 1 Maji Vlore
23 Klinika AlbaMedic 30% -Diagnostikë Rr.Cameria (perball spitalit Fier
24 Klinika DENT ITALB Deri ne 10%-Sherbime Rr.Nikolle Tupe,pallati Nr.4
25 Klinika Medical Group Deri ne 20%-Sherbime Rr.Ibrahim Rugova Godina 4
26 Dental Care One Pastrim dhe vizite falas(nese kryhen ekzaminime te tjera ne Klinike).
15%Terapi dhe trajtime te tjera shendetesore.
10%Estetikë
Rr. Ibrahim Rugova, Pallati Arkimed, Nr. 68, Kati 2, Tiranë
27 Komuna e PARISIT Farmaci 10% per recetat e rekomanduara nga mjeku Tek Klinika Mjekësore Komuna Parisit, 50m mbi Big Market
28 Klinika Tirana Panel Clinic 30%Diagnostikë
20%Vizitat
Rruga e Kavajes,ish Parku,Zona Kadastrale 8220,Kulla H,Kati II
29 B.E.L DENT 20%Zbritje per terapite dhe trajtimet e tjera shendesore Tirane,Adrese:"Rr.Bulevardi Bajram Curri "pallatet "Agimi"shk 7,ap129,kati I pare.
30 Klinika Fizioterapie "JICA" 2000-Seanca e Fizioterapise Tirane Adresa Rruga Mujo Ulqinaku,P.Shushica Nr.1,K.1,Tirane.
31 Klinika" Multi Medical Center " 20%-Diagnostike,Vizita Komuna e Parisit,rr.Tish Dahia,kompleksi Kika 2,godina 7
32 DR."MEDICAL POLYCLINIC " 30% - per cdo analize deri ne 6000  Lek
10% -per cdo analize mbi 6000 Lek
20% per cdo vizite me mjekun specialist
30% per cdo sherbim ekografie
Tirane, Adrese: Rruga Shyqyri Brari , kati 1
33 Poliklinika  Dentare Emerald Deri në 20% - Shërbime Rr.Kavajes Nr.4(pallati me shigjeta )Tirane
34 Farmaci "MONA" 10% Zbritje per recetat e rekomanduara nga mjeku Rruga "3Deshmoret Yzberisht Tirane"
35 Klinika 2AE sh.p.k 20% Zbritje per ekzaminimet laboratorike dhe radiologjike Tirane "Rr.Panorama "
36 JANI Farma 10% për Recetat e rekomanduara nga Mjeku  
37 STADIO Farma 10% për Recetat e rekomanduara nga Mjeku  
38 Brunilda BARDHI P.F( VENUS CENTER) 20%-konsulta ,vizita dhe ekzaminime
10%-per trajtime (terapi ,prova alergji ,estetike ,mikrokirurgji ect
 Tirane ,Adrese,Rr .Abdyl Frasheri,Nd 11,H5,Ap 3,
39 Grupi Mjekesor Komuna e Parisit sh.p.k.Frontera  30%-Vizita ,Lazer sherbime te tjera estetike
15% -per nderhyrje kirrgjikale
Kryqezimi i Rruges Grigor Heba  dhe Rruges Skender Luarasi,Nipt L12025002T
40 Klinika KRISTI KORCE 30%zbritje per konsulta,vizita dhe  ekzaminime,mikrokirurgji etj Korce,Adresa :Lgj16,rruga Rrexhep Telhaj Vila 2
41 Klinika "Sëiss Medical Center "sh.p.k 20%zbritje per vizita,30%ekzaminime laboratorike Njesia Bashkiake Nr.10 Rr.Barrikadave Tirane
42 Shoqeris Genius Lab sh.p.k 30% zbritje per konsulta,vizita dhe ekzaminime qe realizohen ne Shiperi.
20%-zbritje per analizat qe nuk kryhen ne Shqiperi
30%zbritje per konsulta ,vizita dhe ekzaminime ,analizat qe realizohen ne Shqiperi.
43 Qendra mjekesore “Medicare” 10%zbritje per diagnostike Tirane Rr."Siri KODRA"
44 Pegasus "MED" 20%zbritje per diagnostike  
45 Klinika SAN LUKA 25%zbritje per diagnostike,analiza dhe konsulta Rruga “Nene Tereza”, Perballe Spitalit Rajonal Lezhe , Godina 4 kateshe , kati I-re 
46 Klinika LUAR MEDICAL CENTER 25%zbritje per diagnostike,analiza dhe konsulta Rr.Andon Zako Cajupi,Tirana e Re
47 SANTE PLUS Hospital Tirana 25%zbritje per diagnostike,analiza dhe konsulta Rrethrrotullimi "Zogu I Zi".
48 Tirana Eye Clinic 25% zbritje,vizita 2,000 all Rruga e "DIBRE"S Nr .271
49 Klinika HARRISON 25%zbritje per diagnostike,analiza dhe konsulta Rruga :Kongresi I Manastirit ,Godina Nr 89 Tirane
50 Klinika Neo STYLE 25%zbritje per diagnostike,analiza dhe konsulta Rruga Ibrahim Rugova Pallatet Shallvare, Shk.1, Ap.20 Tiranë, 1001
51 Klinika LABOR DR.LIMBACH Nga 1-5,000 Lek 40%Zbritje
Nga 1-5,001-10,000 Lek 30% Zbritje
Nga 10,000-70,000 Lek 10% Zbritje
Per analiza mbi 70,000 Lek 5% Zbritje
Kompleksi KIKA 2
52 Poliklinika Doctor Hospital 20%zbritje per ekzaminimet Rr.Pjeter BOGDANI ,Nr 14 Perballe kopeshtit 31 Tirane
53 MED LABORATOR TIRANA 20% deri ne 5,000 Lek
15% per fature 5100-15,000 Lek
10% zbritje per fature mbi 100,000 Lek
Rr."Siri KODRA "Tirane
54 Dr.MEDICAL CLINIC 25% Zbritje per diagnostike Rruga" Myslim Shyri ",njesia Administrative Nr .10 Apartamenti 3

The network of hospitals that are part of SIVIG.