Vlerat tona

Kompania është familja jonë e madhe që na bashkon për të mbështetur dhe nxitur njëri tjetrin për të punuar për të mirën e përbashkët. Ne udhëhiqemi çdo ditë nga parimi i besimit dhe fokusi ynë është  të ndihmojmë klientët tanë që të ruajnë mirëqënien e tyre financiare. Besojmë fort që puna është themeli i çdo suksesi. Ne përpiqëmi të bëjmë dallimin e kompanisë si një emër i besueshëm, dhe që jep zgjidhje inovative për çdo problem në lidhje me nevojat në sigurime.

  • Besimi: Mbajmë premtimet tona dhe bëjme biznes të ndershëm. Trajtojmë dëmet në mënyrë korrekte dhe brenda afateve.
  • Fokusohemi tek klienti: Ofrojmë produkte cilësore që përmbushin nevojat e klientëve.
  • Respekti për njëri tjetrin: Bashkëpunojmë me njëri tjetrin dhe kjo na ndihmon të rritemi profesionalisht çdo ditë. Ne e konsiderojmë kompaninë si shtëpinë tonë të përbashkët.
  • Të fitojmë me integritet: ne synojmë që të behemi një kompani lider në industrinë e sigurimeve, duke sjellë vlerë për klientët tanë, aksionarët, bashkëpunëtorët si dhe komunitetin.
  • Meritokracia: Besojmë që vlerësimet dhe shpërblimet për gjithësecilin, duhet të jenë në bazë te kontributit që ata japin për të rritur kompaninë dhe për ta bërë atë zgjedhjen e padiskutueshme të klientëve. 

  Duke qënë pjesë e grupit të sigurimeve lider, në Evropën qëndrore dhe lindore, Vienna Insurance Group ne mund të garantojmë që do të jemi partnerët tuaj, jo vetëm në Shqipëri. Profesionalizmi, korrektësia dhe besimi reciprok janë mjeti që na çojnë drejt suksesit dhe që gjenerojnë klientë të kënaqur.
   
   
  Zgjidh qytetin nga menuja me lart dhe do gjesh zyren me te afert ne qytetin tend
  Dega Berat
  UraVajgurore, Prane Drejtorise Transportit
  Luan Hajdaraj
  Mob:+355672057434
  Luan.hajdari@sivig.al
  Dega Dibër

  Lagjia Gjeologu, Bulqize.
  Defrim Disha
  Mob: +355672080985
  defrim.disha@sivig.al

  Lagjia e re Peshkopi
  Hamdi Nesimi
  Mob.+355682374049
  Hamdi.nesimi@sivig.al

  Prane drejtorise se sig shoq. Burrel
  Lindita Doda
  Mob.+355682217110
  Lindita.doda@sivig.al
  Dega Durres

  RrugaEgnatia, lagjia nr 4
  Alban Ramohitaj
  Mob:+355672068571
  Alban.ramohitaj@sivig.al

  Lagjia nr 3, RrugaSkenderbeu,
  Romeo Marangoni
  Mob:+355692097372
  Romeo.marangoni@sivig.al

  Lagjia nr 3,Rruga Skenderbej,
  Hysen Tepelena
  Mob:+355674043450
  Hysen.tepelena@sivig.al

  Zyra e Kolaudimit
  AvniSkuraj
  Mob:+355672055069
  Avni.skuraj@sivig.al
  Dega Elbasan

  Lagjia 28 Nentori, prane Pallatit te Sportit
  HydajetRusta
  Mob:+355674095539
  Idajet.rusta@sivig.al
  Dega Fier

  Bulevardi Jakov Xoxa, Perballe postes
  Robert Cobo
  Mob:+355692065621
  Robert.cobo@sivig.al

  Lagjia 15 Tetori, praneIntesa San Paolo Bank
  Idajet Kuka
  Mob:+355674084488
  Idajet.kuka@sivig.al
  Dega Gjirokaster

  Rruga Nacionale Gjirokaster-Kakavije,
  Antonella Lena
  Mob:+355676098896
  Antonella.lena@sivig.al
  Zyra Kavaje

  Bulevardi Kryesor
  Anton Tuci
  Mob:+355693373797
  Anton.tuci@sivig.al
  Dega Korce

  Lagjia nr 7, Rruga Floresha Miteveli, Pall 2/1, Kati II
  Gëzim Mero
  Mob:+355674095536
  Gezim.mero@sivig.al
  Zyra Lac
  Lagjia nr 1,Perballe lulishtes se madhe
  Tonin Çoku
  Mob:+355692097342
  Tonin.coku@sivig.al
  Dega Lezhe

  Kryqezimi tek Banka e Kursimit
  Nik Dedgjonaj
  Mob:+355674067134
  Nik.dedgjoni@sivig.al

  Lagjia nr 1,Perballe lulishtes se madhe
  Tonin Çoku
  Mob:+355692097342
  Tonin.coku@sivig.al
  Dega Lushnje

  Rruga Marin Barleti,
  Arben Xekollari
  Mob:+355692032686
  Arben.xekollari@sivig.al
  Dega Pogradec

  Rruga Reshit Collaku,nr 49
  Zisi Tasellari
  Mob:+355674028813
  zisi.tasellari@sivig.al
  Dega Sarande

  Lagjia nr 1 rruga ON HEZMI nr 86
  Rasim Memsuri
  Mob.+355694051230
  Rasim.memsuri@sivig.al
  Dega Shkoder

  Rruga Marin Barleti,Prane Kinema Republika
  Alban Shpuza
  Mob:+355692032741
  Alban.shpuza@sivig.al

  Ruga Marlin Barleti. Prane Kinema Republika
  Kujtim Proni
  Mob. +355672081026
  Kujtim.proni@sivig.al
  Dega Tirane

  Komuna e Parisit, Pall Lura.

  Shkelzen Cekrezi
  shkelzen.cekrezi@sivig.al

  Shkelqim Shabani
  Shkelqim.shabani@sivig.al
  Dega Vlore

  LagjiaPavarsia, Bulevardi kryesor, Pall Riviera 2
  Mentor Kapaj
  Mob:+355692085964
  Mentor.kapaj@sivig.al

  © Sigma - Interalbanian VIG 2014 - 2018
  Te gjitha te drejtat e rezervuara.

  Ju lutem lexoni Termat e perdorimit
  dhe Politikat e privacise te aplikuara nga kompania jone
  Rr. Komuna e Parisit, Pallati Lura,
  Tirane, Albania

  Tel: +355 4 2258254
  Fax: +355 4 2258253
  kontakt@sivig.al