Mallra ne trasport

Kjo kontratë sigurimi mbulon të gjitha rreziqet të cilat mund ti ndodhin të gjitha llojeve të mallrave gjatë transportit.
 
Objekti i sigurimit: Të gjitha mallrat të cilat janë të ekspozuar ndaj rreziqeve të shprehura më poshtë gjatë transportit tokesor, ujor ose ajror.

Periudha e sigurimit:
Do të jetë e njëjtë me atë të transportit të mallit.

Shuma e sigurimit: Vlera e mallit të transportuar.

Rreziqet e sigurimit:
Janë të njëjta me klauzolat e Institutit të Londrës të specifikuara sipas mbulimeve:
 
Mbulimi C: Dëmtimi i mallit gjatë transportit nga zjarri, eksplozioni, aksidente të mjeteve të transportit, shkarkimi i mallit në portin e fatkeqësisë, sakrifica e avarisë së përgjithëshme, shpenzimet për shpëtimin e mallit.

Mbulimi B: Dëmtimi i mallit gjatë transportit nga rreziqet e mbuluara sipas Mbulimit C por shtohen gjithashtu rreziqet e tërmetit, vullkanit, rrufesë, dëmtimi i mallit nga uji, humbja e pakova gjatë ngarkim shkarkimit.

Mbulimi A: Dëmtimi i mallit gjatë transportit nga të gjitha rreziqet të cilat mund të shkaktojnë dëme të papritura, paparashikuara dhe aksidentale të mallit.

Tarifat: Konkurruese dhe të ndryshueshme në vartësi të, llojit të mallit që do të trasportohet, vendit ku do të trasportohet, mënyrës së transportit.

Avantazhet konkuruese:

  • Mbështetje nga Risigurues serioz;
  • Shpejtësi në kryerjen e procedurave të marrjes në sigurim.
  • Midis klientit dhe interalbanian mund të lidhet edhe një kontratë e hapur sigurimi për një periudhë një vjecare e cila ka si avantazh mënjanimin e shpenzimeve në kohë dhe burokracive për marrjen në sigurim.

  
 
Zgjidh qytetin nga menuja me lart dhe do gjesh zyren me te afert ne qytetin tend
Dega Berat
UraVajgurore, Prane Drejtorise Transportit
Luan Hajdaraj
Mob:+355672057434
Luan.hajdari@sivig.al
Dega Dibër

Lagjia Gjeologu, Bulqize.
Defrim Disha
Mob: +355672080985
defrim.disha@sivig.al

Lagjia e re Peshkopi
Hamdi Nesimi
Mob.+355682374049
Hamdi.nesimi@sivig.al

Prane drejtorise se sig shoq. Burrel
Lindita Doda
Mob.+355682217110
Lindita.doda@sivig.al
Dega Durres

RrugaEgnatia, lagjia nr 4
Alban Ramohitaj
Mob:+355672068571
Alban.ramohitaj@sivig.al

Lagjia nr 3, RrugaSkenderbeu,
Romeo Marangoni
Mob:+355692097372
Romeo.marangoni@sivig.al

Lagjia nr 3,Rruga Skenderbej,
Hysen Tepelena
Mob:+355674043450
Hysen.tepelena@sivig.al

Zyra e Kolaudimit
AvniSkuraj
Mob:+355672055069
Avni.skuraj@sivig.al
Dega Elbasan

Lagjia 28 Nentori, prane Pallatit te Sportit
HydajetRusta
Mob:+355674095539
Idajet.rusta@sivig.al
Dega Fier

Bulevardi Jakov Xoxa, Perballe postes
Robert Cobo
Mob:+355692065621
Robert.cobo@sivig.al

Lagjia 15 Tetori, praneIntesa San Paolo Bank
Idajet Kuka
Mob:+355674084488
Idajet.kuka@sivig.al
Dega Gjirokaster

Rruga Nacionale Gjirokaster-Kakavije,
Antonella Lena
Mob:+355676098896
Antonella.lena@sivig.al
Zyra Kavaje

Bulevardi Kryesor
Anton Tuci
Mob:+355693373797
Anton.tuci@sivig.al
Dega Korce

Lagjia nr 7, Rruga Floresha Miteveli, Pall 2/1, Kati II
Gëzim Mero
Mob:+355674095536
Gezim.mero@sivig.al
Zyra Lac
Lagjia nr 1,Perballe lulishtes se madhe
Tonin Çoku
Mob:+355692097342
Tonin.coku@sivig.al
Dega Lezhe

Kryqezimi tek Banka e Kursimit
Nik Dedgjonaj
Mob:+355674067134
Nik.dedgjoni@sivig.al

Lagjia nr 1,Perballe lulishtes se madhe
Tonin Çoku
Mob:+355692097342
Tonin.coku@sivig.al
Dega Lushnje

Rruga Marin Barleti,
Arben Xekollari
Mob:+355692032686
Arben.xekollari@sivig.al
Dega Pogradec

Rruga Reshit Collaku,nr 49
Zisi Tasellari
Mob:+355674028813
zisi.tasellari@sivig.al
Dega Sarande

Lagjia nr 1 rruga ON HEZMI nr 86
Rasim Memsuri
Mob.+355694051230
Rasim.memsuri@sivig.al
Dega Shkoder

Rruga Marin Barleti,Prane Kinema Republika
Alban Shpuza
Mob:+355692032741
Alban.shpuza@sivig.al

Ruga Marlin Barleti. Prane Kinema Republika
Kujtim Proni
Mob. +355672081026
Kujtim.proni@sivig.al
Dega Tirane

Komuna e Parisit, Pall Lura.

Shkelzen Cekrezi
shkelzen.cekrezi@sivig.al

Shkelqim Shabani
Shkelqim.shabani@sivig.al
Dega Vlore

LagjiaPavarsia, Bulevardi kryesor, Pall Riviera 2
Mentor Kapaj
Mob:+355692085964
Mentor.kapaj@sivig.al

© Sigma - Interalbanian VIG 2014 - 2018
Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Ju lutem lexoni Termat e perdorimit
dhe Politikat e privacise te aplikuara nga kompania jone
Rr. Komuna e Parisit, Pallati Lura,
Tirane, Albania

Tel: +355 4 2258254
Fax: +355 4 2258253
kontakt@sivig.al